Home Connect Teknolojisi, Siemens’le Evinizde

20-10-2021 17:29
Home Connect Teknolojisi, Siemens’le Evinizde

Home Connect Özelliği Nedir?

Hayat koşuşturmalarımız arasında bizlere hız katacak ve sosyal aktivitelerimize zaman kazandıracak çeşitli teknolojiler kullanmaktayız. İşleri en aza indirecek, beden gücünü zorlamayacak bu teknolojiler arasında özellikle bir tanesine dikkatinizi çekmek istiyoruz: Home Connect Teknolojisi. Home Connect teknolojisi, wi-fi özellikli Siemens ev aletlerinizi uzaktan kontrol etmenizi sağlayan en son teknoloji özelliğidir. Çalışma hayatı, ev hayatı ya da sosyal hayatınız arasında yapmak olduğunuz işleri sizin için kolaylaştıran bu son teknoloji, akıllı Siemens cihazlarınızla bir bağ kurarak onlara ne istediğinizi ve nasıl istediğinizi anlatmayı sağlar.

Home Connect’le Siemens Cihazlarınızla Konuşun!

Evinizde mevcut olan wi-fi özellikli Siemens beyaz eşyalarınızı ya da elektrikli ev aletlerinizi akıllı cihazlarınıza ücretsiz olarak indireceğiniz Home Connect yazılımına tanıtarak bu özel teknolojiden yararlanmaya hemen başlayabilirsiniz. Farklı bir yaşam stiline adım atmanızı sağlayan bu teknoloji sayesinde bulaşık makinenizden fırınınıza, davlumbazınızdan kahve makinenize kadar tüm elektrikli cihazlarınızı kontrol altına alabilirsiniz. Üstelik farklı mobil cihazlarınızdan bir ürüne aynı anda erişim sağlamanız mümkün. Cihazlarınızı açmak, kapamak, çalıştırmak, ayarlamak, onlardan anlık bilgileri ve hata iletilerini almak için eve gelmeyi beklemek zorunda değilsiniz. Siz dışarda alışverişteyken Home Connect fonksiyonu sayesinde telefon ekranınızdan buzdolabınızın içini kontrol edebilir, eksik gıdaları tespit edebilirsiniz. Bulaşık makinenizin tuzu ya da parlatıcısı bittiğinde durumu anında öğrenebilir, ya da eve girer girmez kahve makinenizde sizi bekleyen bir kahveyi hazır bulabilirsiniz. İşte her şey bu kadar kolay!

Geleceği Günümüze Taşımak İçin…

Ev işlerinize ve rutin alışkanlıklarınıza bambaşka bir boyut kazandıran Siemens Home Connect teknolojisi daha verimli bir çalışmayı da beraberinde getirmektedir. Ev aletinizi verimli moda almanızı, zamanlayıcı kurmanızı ya da kolayca programlamanızı sağlayan bu özel teknoloji herhangi bir arıza durumunda da sizi hemen bilgilendirecek, olası zararların ve enerji kaybının anında önüne geçmenizi sağlayacaktır. Home Connect uyumlu Siemens ürünlerini incelemeniz için sizleri Yavuzticaret.com.tr adresine bekliyoruz. Uygun fiyatlar ve geniş ürün gamı ile ideal bir alışveriş deneyimi sağlayan mağazamızda kredi kartı bilgileriniz de 256 bit SSL sertifikası ile koruma altındadır.
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.