Mutfağınızdaki Şıklık: Siemens Ankastre Ürünler

29-03-2021 14:41
Mutfağınızdaki Şıklık: Siemens Ankastre Ürünler

 

Modern ve Çağdaş Mutfağın Hayalini Kuranlar İçin…

Keyifle yapılan kahvaltıların, bir Türk kahvesi ile uzun uzun yapılan sohbetlerin, en leziz yemeklerin mekanı olan mutfağımız, her daim şık ve özenli bir görünümü hak ediyor. Bu noktada, ferah, aydınlık ve karmaşadan uzak bir mutfağa sahip olmanız için Siemens Ankastre Cihazlar, sizleri modern, şık ve göz alıcı bir mutfağa davet ediyor.

Gelin, mutfağınızın tasarımına boyut atlatacak, gelişmiş özellikleri ile alışkanlıklarınıza yön verecek Siemens ankastreleri birlikte çok daha yakından tanıyalım…

Siemens Ankastre Fırın Modelleri

Yemek pişirme deneyimlerinizi değiştirmeye hazırlanın! Zira,Siemens Ankastre Fırınlar, sahip olduğu teknolojiler ile yemek pişirme sürecinizi pratikleştirmek, kusursuz ve keyifli kılmak için çoktan hazır. Yemeğinizin kaç derecede, ne kadar süre pişmesi gerektiği konusunda aklınızdaki soru işaretleri ortadan kaldırmak için devreye söz konusu fırınlar, cookControl teknolojisine sahiptir. Bu özelliği ile yemeklerinizin kusursuzca hazırlanması için size ayarlar öneren Siemens ankastre fırın modeli, seçtiğiniz yemeğe ve ağırlığına göre uygun programı kendisi seçecektir. Bunun yanı sıra, activeClean fonksiyonu ile tüm gözleri üzerine çeviren bu fırınlar, yemek yapma keyfinizi iki katına çıkaramaya kararlı. Kendi kendini temizleme özelliği olan activeClean, belki de işin en zahmetli kısmı olan fırın temizliği ile vedalaşmanızı sağlıyor.

Siemens Ankastre Ocak Modelleri

Yüksek kaliteye sahip malzemeleri ve özel tasarımları ile mutfağınızın en gözde ürünlerinden biri olmaya aday olan Siemens Ankastre Ocak Modelleri, gazlı ve elektrikli çeşitleri ve farklı renk seçenekleri ile karşınıza çıkıyor. Yemek pişirme sürecinizde sizlere destek olacak ve işlerinizi fazlasıyla pratik hale getirecek olan söz konusu ankastre ocaklar, stepFlame teknolojisi ile 9 ayrı alev seviyesi sunuyor. İhtiyacınız olan ısı seviyesini tam olarak ayarlamanızı sağlayacak bu teknoloji ile en hassas yemeklerde bile mükemmel sonuçlar elde edebilirsiniz. Bunun yanı sıra Siemens ankastre ocaklar, farklı boyutlara sahip gözleri ile dilediğiniz boyutlardaki tencere ve pişirme kaplarını kullanarak pek çok farklı yemeği aynı anda yapmanızı mümkün kılıyor.

Siemens ankastre ürünlerinin her birini Yavuzticaret.com.tr adresinden inceleyebilir, dilerseniz Siemens Ankastre Setler ile mutfağınızı kusursuz bir görünümle ve fonksiyonellikle buluşturabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.