Philips Televizyonların Özelliklerini Keşfedin!

25-01-2021 13:53
Philips Televizyonların Özelliklerini Keşfedin!

 

Eğlence Anlayışınıza Bambaşka Bir Boyut!

Heyecanla beklediğiniz dizinin yeni bölümü yayınlandığında, sezonun en önemli maçlarının olduğu o büyük gün geldiğinde, çok sevdiğiniz bir filmi tekrar izlemek istediğinizde, üstün teknolojik özellikleri ile Philips Televizyonlar sizlere eşlik etmeye hazır.

Eğlence anlayışına yön vermek için devreye giren söz konusu Philips televizyonlar ile görsel bir şölen sizleri bekliyor. Dilerseniz, arkadaşlarınızla birlikte bir film gecesi organize edin, dilerseniz eşiniz ile birlikte yeni bir diziye başlayın, dilerseniz de tek başınıza dev ekranda eşsiz bir oyun deneyimi yaşayın. Seçim sizin…

O halde, seyir deneyimlerinizde beklediğinizin çok ötesi ile tanışmaya ne dersiniz? Gelin, Philips Televizyon Özelliklerini keşfe çıkalım…

Ambilight Büyüsü…

Daha önce televizyonunuz led ışıklar ile sizleri büyülü bir dünyaya davet etti mi? Hayır mı? Philips televizyonlar, daha önce deneyimlemedikleriniz için burada. TV'nin kenarlarında bulunan akıllı LED'ler ekrandaki hareketlere tepki verir ve büyüleyici bir ışıltı yayar. Böylelikle, çok daha kusursuz ve keyifli bir seyir deneyimi imkanı sunar.

4K UHD

Çok daha gerçekçi renkler, parlak yüzeyler ve ultra HD bir görüntüyü tek bir noktada bir araya getiren Philips televizyonlar, 4K Ultra HD özelliği ile görsel deneyimlerinizde her detayı en muhteşem biçimde izlemenizi sağlar. En aksiyonlu sahnelerde, en karanlık görüntülerde ve aynı zamanda en eski filmlerde bile üstün bir seyir sunan söz konusu televizyonlar, ayrıntılarda gözle görülür ölçüde daha fazla derinliğe ve hareketlerdeki akıcılığa tanıklık etmeniz için devrede.

Dahili Alexa

Sürekli kaybolan o kumandanız ile vedalaşın. Zira, sesiniz artık sizin kumandanız. Sesiniz ile kumanda edebileceğiniz Philips televizyonlar, teknolojinin en üst noktalarına sahip olmanıza olanak tanıyor. Dahili Alexa olarak adlandırılan teknolojiden kanalınızı değiştirmesini isteyebilir, sesi açmasını isteyebilir ya da oyun konsoluna geçmesini isteyebilirsiniz.

Smart Tv

Hızlı ve sezgisel bir işletim sistemi olan SAPHI sayesinde Philips Smart TV'nizi keyifle kullanabilirsiniz. Evinizde dev ekran bir bilgisayar varmış hissine kapılacağınız bu televizyonlar ile tek tuşa basarak YouTube, Netflix, Google ve daha fazla popüler içeriğe erişmeniz mümkün.

Philips Televizyon Modelleri ve Fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilmek ve söz konusu teknoloji harikası olan cihazları satın alabilmek için Yavuzticaret.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.