Ankastre Set Nasıl Seçilir?

01-06-2021 15:44
Ankastre Set Nasıl Seçilir?

Ankastre Setler Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ankastre Setler, mutfaktaki vazgeçilmez parçalardan biridir. Son zamanların en popüler seçeneklerinden biridir. Hem görsel hem de işlevsel olarak pek çok artı kazandırmaktadır. Bu yüzden yeni evlenen, evlenecek olan ya da eşyalarını değiştiren kişiler tercihini ankastre setlerden yana kullanmaktadır. Peki, ankastre set alırken nelere dikkat edilmelidir gelin hep birlikte bakalım.

Ankastre set alıyorsanız;

·Öncelikle yüzeyinin buhar tutmamasına dikkat etmelisiniz. Bu tür yüzeye sahip bir ankastregörsel ve temizlik açısından hiç hoş olmayacaktır. Sürekli olarak leke olan yüzeyini günübirlik şekilde temizlemek zorunda kalabilirsiniz.

·Ayrıca ocağınızın iyi ısıtıp ısıtmadığı da önemli bir konudur. Maalesef her ocak aynı performansı sergilemiyor. Ayrıca davlumbazının da çok ısınmaması gerekir. Aksi takdirde ani bir patlamaya maruz kalabilir. Bu yüzden evinizde hasarlar oluşabilir. Ankastre set alırken sitemizden kaliteli ürünlere göz atabilirsiniz. Hepsi uygun fiyatlı ve son modeldir.

·Bunun dışında ise ocağın ve davlumbazın otomatik kapama özelliği olması gerekmektedir. Bu sayede hem ocağı açık unutma gibi durumların önüne geçebilirsiniz. Ayrıca davlumbazın otomatik kapanma özelliği olması da enerji tasarrufu sağlar.

·Ankastre fırın da ocak kadar önemlidir. Isıtmasının iyi olması gerekmektedir. Geç ısınan ya da yemekleri az pişiren bir fırın kimsenin hoşuna gitmez. Fırının turbo özelliği de olması ona artı kazandırır. Siz de evinize ankastre ürünler seçerken bu özeliklerin olmasına dikkat etmelisiniz.

Ankastre Setlerin Temizliği Nasıl Yapılır?

Ankastreürünlerin temizliğine oldukça dikkat edilmelidir. Çünkü bu ürünler çok çabuk çizilebilir ve çizildiğinde de oldukça kötü bir görüntü oluşturur. Bu yüzden eski yöntemler yerine yeni yöntemler ile temizlik yapmalısınız. Mikro fiber bezler ile özel temizleme spreyi ile hafifçe silerek temizliğini yapabilirsiniz. Ankastre ürünleri eski bezlerle silmeye çalışırsanız kötü sonuçlar elde edebilirsiniz. Inox ürün temizliğinde kullanılır yazan ürünleri kullanarak paslanma, çizilme vb. Gibi durumlardan korunabilirsiniz. Ancak temizleme işlemini yapmadan önce unutulmaması gereken çok önemli bir nokta var. Ankastre seti temizlemeden önce herhangi bir kaza yaşanmaması adına fişten çıkartın ve çalışmadığından emin olun.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.