Beyaz Eşya Kullanırken Yaptığımız Hatalar

18-02-2021 17:23
Beyaz Eşya Kullanırken Yaptığımız Hatalar

 

Bunlar Beyaz Eşyaların Ömrünü Kısaltıyor!

Hayatımızı konforlu kılma, alışkanlıklarımıza yön verme ve gündelik yaşamı çok daha pratik kılma noktasında Beyaz Eşyaların maharetlerine hayran kalmamak elde değil. Gıdalarımızın tazeliğini çok uzun süre koruyan buzdolapları, mutfakta hijyenin adı bulaşık makineleri, tertemiz çamaşırlara sahip olmamız için çamaşır ve kurutma makineleri... Her biri artık yaşamımızın vazgeçilmez birer parçası.

Peki, pek çok işin üstesinden en profesyonel şekilde gelen, neredeyse tüm alanlarda devreye girerek kurtarımız olan söz konusu beyaz eşyalarımız hak ettiği değeri veriyor muyuz? Üzülerek belirtmek isteriz ki, o uzun uzun araştırmalar yaparak ve çok severek aldığımız beyaz eşyalarımızı kullanırken farkında olmadan birçok hata yapıyoruz. Sonucunda ise ömrü kısalmış beyaz eşyalarımızla karşı karşıya kalıyoruz. O halde, Beyaz Eşya Kullanımında yaptığınız o yanlışlıklara göz atmaya ve o hatalar ile vedalaşmaya ne dersiniz?

Gelin, Beyaz Eşya Kullanırken Yapılan Hataları birlikte görelim...

Çamaşır ve Kurutma Makinesini Kapasitesinin Üzerinde Doldurmak

Çamaşırlarımızı tertemiz hale getirme ve kurutma noktasında hayatımızı çok daha zahmetsiz kılan Çamaşır ve Kurutma Makineleri, beyaz eşyalar arasında en favorilerimizden biri. Bu noktada, becerileri ile gönlümüzde taht kuran söz konusu makinelerimizi, kapasitesinin üzerinde çamaşırla doldurmak, ona yaptığımız en büyük yanlışlıklardan. Eğer, çamaşır ve kurutma makinelerinizi çok doldurarak tasarruf sağlayacağınızı düşünüyorsanız, oldukça yanılıyorsunuz. Zira, bu davranışınız makinenin tamburunun zarar görmesine ve uzun vadede makinenin ömrünün kısalmasına neden oluyor.

Bulaşık Makinesini Yeterince Temiz Kullanmamak

Güzel bir yemeğin ardından koltuğunuza şöyle bir uzanmak ve televizyonun karşısında çay keyfi yapmak istiyor olabilirsiniz. Bu yüzden de, yemek tabağınızı, kaşık ve çatalınızı, bardağınızı hatta tencerenizi bile yemek artıklarıyla olduğu gibi bulaşık makinesinin içerisine koyuyor olabilirsiniz. Neredeyse her gün farkında olmadan yaptığımız hatalardan biri olan bu durum, kısa bir süre sonra makinenizin filtresinin tıkanmasına yol açacaktır. Bu noktada, bulaşık makinenize koyacağınız mutfak gereçlerinin yemek artıklarından yeterince temizlenmiş olmasına özen göstererek, Uzun Ömürlü Bulaşık Makinesi sahibi olabilirsiniz. 

Buzdolabı Kapağını Uzun Süre Açık Bırakmak

Buzdolapları her ne kadar gelişmiş teknolojileri ile ön plana çıksa da, buzdolabı kapağını uzun süre açık bırakmanın sonuçları için etkili bir çözüme sahip değil. Kabul edelim ki, bazen hepimiz buzdolabının kapağını açıp uzun uzun içine bakmış, kapağını uzun süre açık bırakmanın çok daha fazla enerji harcamasına yol açtığını unutmuşuzdur. Buzdolabının ömrünün kısalması için bir sebep olan bu duruma engel olmak için gıdalarınızı saklama koşullara göre, düzenli bir şekilde yerleştirmenizi öneririz. Sizlere pratik kullanım sunacak olan bu çözüm aynı zamanda buzdolabı kapağının açık kalma süresini kısaltacaktır.

Dayanıklı yapısı ve son teknolojik özellikleri ile sadece bugününüze değil geleceğinize de dokunan Profilo ve Siemens Beyaz Eşyalar, uzun yıllar boyunca yaşam alanlarınıza yerini almaya hazır. Dilerseniz, söz konusu beyaz eşyalara Yavuzticaret.com.tr adresinden ulaşabilir ve beyaz eşyalarınızı en doğru ve keyifli şekilde kullanabilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.