Hangi Davlumbazı Almalıyım?

22-11-2021 15:47
Hangi Davlumbazı Almalıyım?

Davlumbaz Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kendinize "Akşam yemeği için ne pişirsem?” diye sordunuz. "Şimdi mutfağı çok kokutur o” dediniz ve balığı, kızartmayı, yahniyi, kuzu haşlama yemeğini kafanızda birer birer elemeye başladınız. Siz, "soğuk, ayaz, rüzgâr, toz gelir” demeden pencereyi açmaya bile gönüllüsünüz aslında, ama o yemek kokularının mutfağı kolay kolay terk etmediğini de biliyorsunuz. Tam bu noktada mutfaktaki pişirme süreçlerini kâbus olmaktan çıkaran özel bir teknoloji devreye giriyor; bu teknolojinin adı ise Davlumbaz… Pişirme sahanızdaki nemli ve kirli is bulutunu kısa süreler içinde ortadan kaldıran davlumbazlar mutfağınız için en pratik ve en fonksiyonel çözümlere imza atıyor. Peki, Hangi Davlumbaz Daha iyi? Ya da davlumbaz alırken hangi detayları göz önünde tutmalısınız? Siemens Davlumbaz alırken hangi seçeneklere şans vermelisiniz? Gelin bu soruları beraber cevaplandıralım.

Doğru Tip Davlumbazı Seçmek

 

Pişirme sahanıza fonksiyonel bir şıklık kazandıran Siemens Davlumbaz Modelleri, montajın yapılacağı alana uygun olarak seçilmeli. Mutfak dolapları arasında yer alan ve hava çıkışının sağlanması için ayrılan boşluk, davlumbaz seçiminizde büyük bir rol oynayacaktır. Baca çıkışınızın özelliğine göre Duvar Tipi Davlumbaz, eğimli ya da sabit davlumbaz modellerinden herhangi birini tercih etmeniz mümkün.

Mutfaktaki alanınız ne kadar büyükse ona uygun emiş gücüne sahip bir davlumbaz seçmeniz de önemli. Davlumbazdan alacağınız verim için mutfağınızın metrekaresini mutlaka değerlendirmeye almalısınız. Mutfak ölçülerinize göre satın alacağınız 60 cm, 75 cm ya da 90 cm Davlumbaz Çeşitleri, sizler için verimli çalışmalara imza atacaktır.

Davlumbaz Seçiminde Tasarım da Önemli

 

Şık bir mutfak dekorasyonu yakaladınız ve bunu davlumbazınızda da sergilemek istiyorsanız Siemens Davlumbazlar sizlere bu konuda destek olmak için hazır. Çünkü, estetik bir bütünlük sağlayan ve diğer ankastre ürünlerle ahengi yakalayan Siemens davlumbazlarda modern tasarımlar söz konusu. Siyah Cam Davlumbazlar, paslanmaz çelik davlumbazlar, cam dekorlu davlumbazlar, beyaz ya da inox renkli davlumbazlar uygun fiyatlarıyla Yavuz Ticaret adresinde sizleri karşılıyor. Söz konusu davlumbazlar işlevsel özellikleriyle ortama yayılmış ağır kokulardan mutfağınızı arındırırken, pişirme sonrası oluşan ısı yükselmesini de kontrol altına alıyor. Kirden ve yağdan oluşan nemliliği de engelliyor. Tüm bu görevleri yaparken şık bir dekor olarak mutfağınıza estetik bir duruş kazandırıyor. Siz de modern davlumbaz tasarımlarıyla tanışmak ve evinize Siemens markasının gücünü katmak için Yavuzticaret.com.tr online mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.