Siemens Ankastre Fırınlarda 4D Hot Air Özelliği Nedir?

21-10-2021 11:59
Siemens Ankastre Fırınlarda 4D Hot Air Özelliği Nedir?

Tam Kıvamında 4 Farklı Yemek, Tek Pişirme

Rezistanslar yardımıyla elde edilen sıcak havanın optimum şekilde yayılarak besinleri pişirmesi görevini üstlenen fırınlar günümüzde artık bunlardan çok daha fazlasını ifade ediyor. Buz çözme, yoğurt mayalama, ısıtma, ızgara yapma gibi birçok işlemi sağlayan fırınlar yeni nesil teknolojilerle donatılmış kusursuz pişirme makinelerine dönüşmüş durumda. En çok tercih edilen fırınlardan olan Ankastre Fırın Modelleri şık görünümleri sebebiyle iyi bir dekorasyon elemanı olsa da teknik detayları bakımından sofralardan mutlu şekilde kalkmamızı sağlıyor. Özellikle Siemens Ankastre Fırın Modelleri yeni nesil teknolojiler konusunda özel seçenekleri barındırıyor. Mutfaklarda modern bir dekorasyon yaratan ve sizleri kablo karmaşasından kurtaran Siemens ankastre fırın teknolojilerini dilerseniz daha detaylı ele alalım.

4D Hot Air Ne Demek?

Muadil markaların aksine daha fazla pişirme programı sunan Siemens ankastre fırınlarda hızlı pişirme, güvenli LED aydınlatma, grafik göstergeli dokunmatik ekran, elektronik saat ile pişirme programlama, soğuk hava fanı, çocuk emniyet tuşu, softClose özel kapı mekanizması, kendi kendini temizleyen katalitik temizleme sistemi, geniş iç hacim, tamamen cam olan iç kapak gibi özelliklerin yanı sıra yeni nesil teknolojilerle donatılmış pişirme fonksiyonlarını görebiliyoruz. Siemens ankastre fırınlarda mükemmel kıvama ulaşmanız için rezistanslar oldukça geniş tutulmuş. Bu şekilde tepsi kenarları da ortasıyla aynı dengede pişiyor. Üstelik diğer markalara oranla daha fazla sayıda rezistans bulunmakta. En iyi pişirme sonuçları almanız için de yeni nesil teknolojilerden yararlanılmış. Siemens 4D hotAir Fırın Fonksiyonu ise bunların en önemlisi diyebiliriz.

Kullanıcıların kolaylıkla ve esneklikle pişirme yapabilmesini sağlayan 4D Hot Air Özelliği, tek seferde kokuları birbirine karışmamış 4 tepsi yemek pişirilmesi anlamına geliyor. Bu özellikle, istediğiniz rafa istediğiniz yemeği konumlandırma şansına sahipsiniz. Fan motorunun yenilikçi teknolojisi sayesinde fırının içinde ideal bir ısı dağıtımı olacağı ve her raf eşit miktarda pişirileceği için tüm yemekleriniz istediğiniz kıvamda, kokuları birbirine karışmamış halde sizi karşılayacaktır.

Siemens Teknolojilerini Yavuz Ticaretle Keşfedin!

4D Hot Air, HotAir Eco, Alt / üst ısıtma, Alt üst ısıtma ECO, Sıcak hava dolaşımlı ızgara, büyük alanlı ızgara, Küçük alanlı ızgara, pizza konumu – yoğun ısıtma gibi pişirmeye ait birçok fonksiyonla göz dolduran Siemens ankastre fırınlar için sıkı bir araştırma sürecine girmenize de gerek yok. En yeni modeller en uygun fiyatlarla burada, Yavuz Ticaret adresinde sizi bekliyor. Güvenli ödeme protokolü ve Siemens İndirim Kampanyaları sayesinde online alışverişinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.